dimarts, 21 d’agost del 2007

13 d'agost : Cala Pilar - Cala Cavalleria - Cala Cabra Salada

Eixírem de bon matí amb el Cap de Cavalleria en la ment. La previsió era d'un vent provinent de l'Est i amb força 2-4. A l'estona d'haver eixir, arribàrem a Cala Pregonda. Platja de terra roja amb uns illots als quals podies accedir fàcilment. Vàrem flipar de valent amb el penya-segat aquell intentant adequar-lo de manera imaginària a una casa convencional.
Sense temps per a respirar, reprenguérem la marxa amb el propòsit de creuar el Cap de Cavalleria abans de dinar. Res més lluny de la realitat. La mar estava molt picada i vam suar la gota gorda fins aplegar a la Cala Cavalleria. Allí per a reposar-nos, vàrem gaudir d'un bany de terra roja exfoliant i de cine per a la pell. Baix d'un sol de justícia, mentre alguns gaudien d'una becadeta baix d'una ombra improvisada, d'altres feien d'enginyers frustats tractant de muntar una estructura digna per dormir.

Una vegada la mar s'havia calmat vàrem continuar el nostre camí. Les condicions no eren les més favorables però es podia avançar. De manera que, deixant de banda la suggerent Illa d'Es Porros per creuar el Cap de Cavalleria i aplegar a Fornells.

Allí carregàrem de valent, brindàrem amb el típic tanc de cervesa i aplegàrem amb el sol ja post a la Cala de Cabra Salada on uns jovenetes acampats no ens van llevar la son que portaven. La nit va ser plàcida a l'espera d'aplegar al cap de Favaritx.